Stará pivnica ako nová


Aj pivnica  sa dá zmeniť na nepoznanie. Malá čierna miestnosť sa môže stať priestorom pre Vašu izbu alebo pracovňu . Ako na to ? Toto sú typy ako zmeniť pivnicu  na nepoznanie. Skôr ako začnete , mali by ste si navrhnúť konštrukčné zmeny. Skôr ako si začnete navrhovať interiér , dobré si rozmyslite kam čo dáte. Takto môže byť priestor vo vašej pivnici na sto percent využitý.
 
 bar

·         Krb môže skrášliť vašu pivnicu. A to nie je všetko , okrem toho zahreje studené priestory Vašej pivnice. Okrem krbu môžete zmeniť aj farby priestoru. Celkový kontrast môže spôsobiť že vaše priestoru budú vyzerať zmenšene. Zvoliť môžete krémové farby z kombináciou hnedej s kombináciu vyhrievanou hnedou podlahou. Málo svetlo v pivnici môže byť problém . No aj ten sa dá jednoducho vyriešiť. Bodové svetlá nie len ušetria elektrickú energiu ale dodajú svetlosť v každom čase. Borovicový strop z dreva môže zladiť Vás interiér na nepoznanie.
 
Sedacia súprava Vás môže preniesť do ríše fantázie. Okrem obývačke ju môžete použiť aj v pivnici pre ďalšieho člena rodiny. Môžete taktiež prerobiť pivnicu aj na nový byt kde bude všetko čo potrebujete. Teda môžete priestor rozmiestniť tak aby sa do novo vytvorenej pivnice zmestila spálňa , obývačka , kúpeľná a nesmie chýbať ani kuchyňa. Tento priestor môžete využiť aj na prenájom . Váš dom môže zarobiť peniaze bez toho aby ste. museli niečo urobiť. Dobrý nápad nie ?

sklípek
 
·         Nemusí to byť len priestor na bývanie. S pivnice si môžete urobiť aj napríklad pracovnú , či miesto na trávenie voľného času. Ak sa rozhodnete pre pracovňu , môžete si priestor rozdeliť tak aby v ňom všetko čo potrebujete, hneď po ruke a navyše vo vašej novej pracovni môžete robiť čokoľvek čo len chcete , bez toho aby Vás niekto vyrušoval. Tento priestor môžete využiť prakticky na čokoľvek. Stačí len dobrý nápad a pivnicu môžete využívať naplno.